Danske Slægtsforskere Odense

DIS-Odense har fået nyt navn - www.dsodense.dk

Hvad får du for 100 kr. om året?

Adgang til 60-70 arrangementer - masser af nyhedsbreve - adgang til hyggeligt samvær med slægtsforskere - mulighed for at låne en scanner til billeder og negativer.

Bogen Gotisk

Køb bogen om gotisk håndskift

bog forside

Overskud fra salget går 100% til Danske Slægtsforskere Odense

Støt os!

Alle bidrag modtages med kyshånd. 
Vi arbejder alle frivilligt for den gode
sag: SLÆGTSFORSKNING! 
Bankkonto: 2024-6284614192
eller MobilePay: 34969

foredrag

Vi kan byde på endnu et forrygende udvalg af foredrag i dette halvår:

10.09.2019 Poul Duedahl: Ondskabens øjne - en opfølgning på udflugten til Horsens Statsfængsel, hvor vi skal høre om den sidste henrettede i Horsens.

26.09.2019 Per Andersen: Slægtsforskning i 1900-tallet - om at finde nulevende slægtninge og andre, der har levet i nyere tid.

22.10.2019 Torben Albret Kristensen: Amtmændenes alsidige arbejde 1660-1970 - vi skal høre om, hvad amtmanden foretog sig, det var en blandet landhandel.

05.11.2019 Ivan Kondrup: Ejendomshistorie på landet i 1600-1700-tallet – vejen til at nå længere tilbage med slægten.

Læs mere …

julelysDet er blevet en årlig tilbagevendende begivenhed, at vi mødes en aften sidst i november (se kalenderen) og kigger på de slægtsbøger, som medlemmerne har fabrikeret eller fundet i årets løb. Ofte er der et par stykker, der fortæller om deres arbejde med at skrive en historie om deres slægt. Snakken plejer at gå lystigt, mens vi hygger med lidt juleknas.

Her bor vi!

lup1. torsdag i måneden (se kalenderen) hjælper to af vores medlemmer de besøgende med slægtsforskning på Rigsarkivet, Jernbanegade 36, 5000 Odense C. To af vores hjælpere sidder parat i frokoststuen, hvor du er velkommen til at komme og spørge om hjælp til slægtsforskning.

Læs mere …

slaegtsroderiVi mødes med en computer under armen, en svær gotisk tekst printet på papir, eller bare kommer som vi er, for at møde andre slægtsforskere. Du kan spørge sidemanden eller dagens tovholder, hvis du har brug for hjælp. Ofte starter vi med et lille oplæg om 'dagens emne', men ikke hver gang. Foreningen byder på en kop kaffe, mens vi roder med slægten!

Se i kalenderen hvornår der er Slægtsroderi næste gang.

Her bor vi