Danske Slægtsforskere Odense

DIS-Odense har fået nyt navn - www.dsodense.dk

Hvad får du for 100 kr. om året?

Adgang til 60-70 arrangementer - masser af nyhedsbreve - adgang til hyggeligt samvær med slægtsforskere - mulighed for at låne en scanner til billeder og negativer.

Bogen Gotisk

Køb bogen om gotisk håndskift

bog forside

Overskud fra salget går 100% til Danske Slægtsforskere Odense

Støt os!

Alle bidrag modtages med kyshånd. 
Vi arbejder alle frivilligt for den gode
sag: SLÆGTSFORSKNING! 
Bankkonto: 2024-6284614192
eller MobilePay: 34969

gotisk kursusVi starter et nyt Gotisk Skrift begynderhold til januar. Det er 10. gang vi holder dette kursus.

Hvornår?
Hver anden mandag formiddag kl. 10.00-12.30. Første kursusdag er mandag den 07.01.2019 og sidste kursusdag er 01.04.2019 - i alt 7 gange ca. 2 1/2 time
Se de nøjagtige kursusdatoer i kalenderen på forsiden. Læs om pris og tilmelding nederst på siden.

Læs mere …

julelysDet er blevet en årlig tilbagevendende begivenhed, at vi mødes en aften sidst i november (se kalenderen) og kigger på de slægtsbøger, som medlemmerne har fabrikeret eller fundet i årets løb. Ofte er der et par stykker, der fortæller om deres arbejde med at skrive en historie om deres slægt. Snakken plejer at gå lystigt, mens vi hygger med lidt juleknas.

Her bor vi!

lup1. torsdag i måneden (se kalenderen) hjælper to af vores medlemmer de besøgende med slægtsforskning på Rigsarkivet, Jernbanegade 36, 5000 Odense C. To af vores hjælpere sidder parat i frokoststuen, hvor du er velkommen til at komme og spørge om hjælp til slægtsforskning.

Læs mere …

slaegtsroderiVi mødes med en computer under armen, en svær gotisk tekst printet på papir eller bare kom, som du er. Spørg sidemanden eller dagens tovholder, hvis du har brug for hjælp. Ofte starter vi med et lille oplæg om 'dagens emne', men ikke hver gang. Foreningen byder på en kop kaffe, mens vi roder med slægten!

Se i kalenderen hvornår der er Slægtsroderi næste gang.

Her bor vi