Danske Slægtsforskere Odense

- en aktiv forening for slægtsforskere

Hvad får du for 100 kr. om året?

Adgang til 60-70 arrangementer - masser af nyhedsbreve - adgang til hyggeligt samvær med slægtsforskere - mulighed for at låne en scanner til billeder og negativer.

Bogen Gotisk

Køb bogen om gotisk håndskrift

bog forside

Overskud fra salget går 100% til Danske Slægtsforskere Odense

IMG 7619

Da vi ikke kan mødes fysisk for tiden, har vi åbnet for en ny måde at mødes på, så vi kan sidde hjemme og slægtsforske sammen. Det virker sådan:

Kig i kalenderen på forsiden og bestem dig for, hvilken Online Slægtsroderi du vil deltage i. På det anførte klokkeslæt klikker du på begivenheden i kalenderen og derefter på linket.

Det virker ligesom en telefonsamtale med billede på, og flere personer kan mødes samtidig. Under mødet viser mødelederen nogle skærmbilleder af det, vi skal snakke om i Google Meet. Der er en åben invitation til mødet, så mange kan deltage samtidig. 

Det kræver kun

1 at din computer har et kamera indbygget, så vi kan se hinanden, mens vi mødes.
2 at du her et log-ind til Google. Hvis du IKKE har et log-ind, så kan du nemt og gratis oprette dig på google.dk i øverste højre hjørne. Det er gratis og det kræver ikke at du har Gmail.

Og så er det en god idé at du sætter dig et sted, hvor der er fred og ro.

NB: Når du klikker dig ind på et link første gang, vil du blive spurgt, om Google Meet må bruge dit kamera og din mikrofon, og det skal du svare ja til. Så er du i gang.

På gensyn derhjemme!