Danske Slægtsforskere Odense

DIS-Odense har fået nyt navn - www.dsodense.dk

Hvad får du for 100 kr. om året?

Adgang til 60-70 arrangementer - masser af nyhedsbreve - adgang til hyggeligt samvær med slægtsforskere - mulighed for at låne en scanner til billeder og negativer.

Bogen Gotisk

Køb bogen om gotisk håndskift

bog forside

Overskud fra salget går 100% til Danske Slægtsforskere Odense

Støt os!

Alle bidrag modtages med kyshånd. 
Vi arbejder alle frivilligt for den gode
sag: SLÆGTSFORSKNING! 
Bankkonto: 2024-6284614192
eller MobilePay: 34969

Slgtsforskerprisen 2019Formand Kirsten Sanders (th) overrækker Slægtsforskerprisen 2019 til Mette Fløjborg. Foto: Kathrine Tobiasen

I weekenden d. 14-15. september 2019 afholdt foreningen Danske Slægtsforskere det årlige arrangement Slægtshistorisk weekend. Årets slægtsforskerpris blev uddelt - denne gang til Mette Fløjborg for hendes store indsats til glæde for alle slægtsforskere.

Læs mere …

1 mio

Hannah Aabech scanner billede nr. 1.000.000 af en fynsk kirkebog. Foto: Mette Fløjborg

Onsdag den 18. september kl. 13.30 rundede de frivillige fra Danske Slægtsforskere Odense 1 million billeder af vores kulturarv. Et hold på 22 personer fra Fyn og Langeland arbejder som frivillige med at skanne kirkebøger, dødsattester, jordemoderprotokoller og mange andre spændende arkivalier på Rigsarkivet i Odense.

Læs mere …

ds logo

Vi har i eftersommeren 2018 valgt at indgå en partnerskabsaftale med den nye lands forening, Danske Slægtsforskere. Bestyrelsen ser det som en fordel for vores gode forening, at vi er med i det store fællesskab. Medlemmerne er orienteret om de nærmere overvejelser via email.

I forbindelse med generalforsamlingen onsdag den 10 april 2019, fejredes foreningens 10 års fødselsdag med kage til generalforsamlingens deltagere.

 

 

moenterVi har i marts 2018 fået 12.000 kr. af GF-Forsikring som led i forsikringsselskabets årlige uddeling, kaldet 'Tak for jeres overskud'. GF's eget motto er 'Overskud til hinanden', og de lægger især vægt på DIS-Odenses indsats omkring vores aktiviteter til gavn og glæde for alle slægtsforskere. Vi kan nævne i flæng:

Læs mere …

nyt logo

På generalforsamlingen, den 12. november 2018, besluttede vi at tage nyt navn. Vi hedder nu Danske Slægtsforskere Odense, og vi har fået nyt logo og ny hjemmeside. Tak til Carsten Mortensen for det fine logo! Men bortset fra det, så er alt ved det gamle, og vi fortsætter ufortrødent med vores mange arrangementer og projekter.